L’Associació Naturalistes del Montnegre i la Tordera, NatMonT pels amics 😉 és una entitat sense ànim de lucre, registrada al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, formada per persones diverses, amb interessos diversos, relacionats amb la natura.

Les persones que ens hem associat tenim interès en conèixer i donar a conèixer el patrimoni natural del nostre àmbit territorial, i conseqüència directa d’això, també volem defensar-lo.

El naixement de NatMonT es remunta al 8 de juliol de 2020, al Centre Cultural de Pineda de Mar, on una trentena de persones esdevingueren fundadores d’aquesta iniciativa que esteu coneixent.

Acte de presentació a Pineda, 08 de juliol de 2020

Objectius

Els objectius de la nostra entitat són l’estudi, la divulgació i la defensa del patrimoni natural del massís del Montnegre i la conca de la Tordera.

Per assolir aquests objectius duem a terme actuacions de diverses menes, que us convidem a conèixer a través del nostre web, o contactant amb nosaltres.

Àmbit territorial

Com a naturalistes, ens agrada definit el nostre àmbit territorial a través de les unitats físiques que el componen. Així doncs, abraça el massís del Montnegre i la conca de la Tordera, a més del litoral entre la riera d’Arenys i sa Palomera (a Blanes).

Àmbit físic NatMonT
Àmbit físic NatMonT

A nivell administratiu, això significa que volem ser presents en tots aquells municipis que inclouen una part del territori definit anteriorment.

Això significa que som a 50 municipis del Maresme, la Selva, el Vallès oriental, el Gironès i Osona.