NatMonT Notícies

Estrenem canal de YouTube!

Aquesta setmana estem d’estrena! Amb la voluntat de comunicar la nostra activitat, les nostres dèries i les nostres preocupacions, hem obert un canal de YouTube que per damunt de tot, esperem que sigui de l’interès de moltes persones interessades en la natura, en el Montnegre i la Tordera i perquè no, en la nostra entitat.

Us convidem a subscriure-us i no perdre-us cap de les publicacions que anem fent!

https://www.youtube.com/@NatMonT

Per començar, hem penjat la conferència del passat 22 de setembre de 2022 de l’Enric Badosa i l’Elena Farré al Delta Birding Festival; el vídeo-resum de les activitats que vam dur a terme al llarg del 2021, presentat a l’Assemblea General Ordinària del 2022; i el reportatge sobre la creació de la bassa petita dels ponts de Malgrat, del dia 12 de novembre de 2022.

Creació de la bassa
Conferència DBF
Activitats 2021