Divulgació

Conferència: l’anguila, un peix de la Tordera en perill d’extinció

L’anguila és un peix prou popular, però en desconeixem bona part de la seva existència i fins i tot, la seva presència a la conca de la Tordera, i el perill crític d’extinció a nivell mundial, segons l’Unió Internacional per la Conservació de la natura.

És per tot això que hem convidat el professor Lluís Zamora i l’investigador Carlos Cano-Barbacil, de l’Institut d’Ecologia Aqüàtica de la Universitat de Girona, a explicar-nos les característiques biològiques d’aquest peix amenaçat, així com el projecte de seguiment de les poblacions que habiten a la conca del nostre riu.

La xerrada tindrà lloc a la sala d’actes de l’Arxiu municipal de Malgrat de Mar, el proper dissabte 12 de febrer, de 19h a 21h.

El projecte de seguiment ictiològic a les conques de la Tordera i del Besòs compta amb el finançament de la Fundació Rivus.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Malgrat de Mar

Escut de Malgrat de Mar
Anguila, Anguila anguila (Foto: Arnau Pou Rossell)
Anguila, Anguila anguila (Foto: Arnau Pou Rossell)