NatMonT Notícies Social

Premi Natura Maresme

Els Naturalistes del Montnegre i la Tordera hem estat guardonats amb el IV Premi Natura Maresme que concedeix l’entitat de medi ambient Natura, d’Argentona, al mateix temps que l’il·lustrador i naturalista Jordi Corbera ha estat guardonat amb el IV Premi Natura Argentona.

La cerimònia d’entrega de premis va tenir lloc divendres 17 de desembre a la Biblioteca municipal Joan Fontcoberta i Gel d’Argentona, i en Joan Manel Riera, com a membre del jurat, va fer una presentació de la nostra entitat, destacant-ne la capacitat d’aglutinar una àmplia diversitat de persones interessades en l’estudi, la divulgació i la defensa del patrimoni natural, així com la notable quantitat d’iniciatives dutes a terme en aquests primers mesos de vida de NatMonT.

Per part nostra, la Carme Buxalleu va recollir el premi, agraint a l’entitat Natura i al jurat la concessió del premi, i felicitant en Jordi Corbera per la seva part. Rebem aquest premi com un generós reconeixement, però l’interpretem com un nou impuls als objectius que ens plantegem col·lectivament, en benefici de la natura, del territori i de la societat. Continuem!

Publicació de la notícia al bloc de Natura.