Notícies Social

Estrenem el web de NatMonT

Estem molt contents de presentar-vos el web de NatMonT!

Un web creat des de la feina voluntària de l’Aleix Reche a qui hem d’agrair la iniciativa i les hores de dedicació!

Hi trobareu notícies anteriors a la data de publicació del web, perquè les hem anat passant, de manera que ens serveixi de presentació davant del món (!!!) i de repositori (encara parcial) del que ha esdevingut en aquests primers mesos de vida de l’entitat.

Els grans eixos del web reflecteixen els grans objectius de la nostra entitat, l’estudi, la divulgació i la defensa del patrimoni natural del nostre àmbit territorial, la conca de la Tordera i el massís del Montnegre.

A aquests grans eixos, hi afegim dues categories importants per a nosaltres, les notícies de caràcter social -que donen sentit a l’Associació- i les informacions aparegudes en mitjans de comunicació -que són una part particular de divulgació.

Esperem que el web us agradi i us interessi. Que el visiteu amb freqüència i us informi de la natura i de NatMonT. Però com que és possible que hi trobeu coses que el farien millor, no dubteu a comunicar-nos-ho!

NatMont forma