Defensa Estudi GT Botànica Notícies

Directrius per la renaturalització de la desembocadura de la Tordera

Hem publicat i distribuït als ens locals i diferents organismes de la Generalitat el document elaborat pel grup de treball de botànica, sobre la conservació i renaturalització de la desembocadura de la Tordera.

S’hi determinen les espècies i les comunitats a recuperar de forma preferent a l’entorn de la desembocadura del riu, i s’hi proposen diverses mesures de gestió per assolir la millora ambiental del sector.

La redacció del document ha estat encapçalada pels nostres companys Carme Buxalleu i Javier Romera, que han comptat amb la col·laboració de l’Enric Badosa, Miquel Jover, l’Arnau Tolrà i Jordi Torallas.

Esperem que siguin tinguts en consideració per a la protecció i la gestió d’aquest espai.

Descarrega el document